Hogyan legyen a zene mindenkié? – Újra Operabeavató a Hatszín Teátrumban

2019 október 06. vasárnap, 15:01

Október 29-én indul útjára az Operabeavató idei sorozata Dinyés Dániel és Göttinger Pál vezetésével. A 2019/20-as évad teljes egészében Mozart Don Giovannijáról szól.

2018 októberétől a Hatszín Teátrumban indult újra a népszerű beszélgetős koncertsorozat, az Operabeavató. A 2019/20-as évad teljes egészében Mozart Don Giovannijáról fog szólni oly módon, ahogyan egy szokványos operaelőadás során nem nyílna lehetőség. Az előadást 14 és 100 év között mindenkinek ajánlják!

Hogyan legyen a zene MINDENKIÉ? Hogyan legyen a színház MINDENKIÉ? Aki eljön egy Operabeavatóra, mindkét kérdésre választ kaphat. Csapatunk nem állít kevesebbet, mint hogy e két dolog – zene és színház – egyesülése, az opera, bárki számára érthetővé és élvezetessé tud válni. Jöjjön el és tesztelje magát: vajon ön MINDENKI?

Fotó: Hatszín Teátrum

Zenei vezető: Dinyés Dániel. Rendező: Göttinger Pál. A második évad közreműködői: Bordás Barbara, Bucsi Annamária, Bretz Gábor, Cseh Antal, Erdős Attila, Gábor Géza, Horváth István, Kiss András, Kiss Tivadar, Kolonits Klára, Kovács István, Pataki Bence, Varga Donát.

Producer: Kövesd Zsuzsa – Delta Produkció. Koproducer: FÜGE Produkció. Produkciós asszisztens: Gerlóczi Judit / Czaba Eszter. Grafika: Nemes Anita.