Visszatér a Hatszín Teátrumba az Izgass fel! thriller musical – Itt az előzetes

2019 október 15. kedd, 14:36

Október 18-án tér vissza a Hatszín Teátrum színpadára a májusban bemutatott Izgass fel! thriller musical, Pányik Tamás rendezésében. A valós eseményeken alapuló történet, amit az évszázad bűntényeként emlegetnek, két fiatal zseni, Nathan és Richard kapcsolatán keresztül térképezi fel az utat a bűn elkövetéséig. Az előadáshoz előzetes videó is érkezett.

Fotó: Hatala Csenge

A trailer egy valódi film hangulatát idézi. Feszült pillanatok, szenvedélyes tekintetek és egy hatalmas robbanás a megfelelő pillanatban. „Azt szerettük volna, hogy készüljön egy pörgős, filmszerű trailer, ami felkelti azoknak az érdeklődését is, akik amúgy nem feltétlenül musical rajongók, de szeretik a krimiket. Egy más típusú közönséget is szeretnénk bevinni a színházba, ezért a videóban inkább a darab thriller jellegére koncentráltunk, a történet cselekményére!” – nyilatkozta Pányik Tamás, a darab rendezője.

Izgass fel! – az évszázad bűnténye:

Egy tökéletes precizitással eltervezett bűntett elevenedik meg a szemünk előtt, miközben egymás után fogalmazódnak meg bennünk a kérdések: Vajon hol vannak a baráti hűség határai? Meddig tart a barátság és hol kezdődik a szerelem? És a legfontosabb kérdés: A kimagasló intellektus vajon ad-e felhatalmazást arra, hogy kisebb vagy nagyobb szörnyűségeket kövessünk el – csak azért mert megtehetjük?

Fotó: Hatala Csenge

Elég egy eszmébe vetett határtalan hit és két jómódú fiúból máris gyilkos válik. A dráma a már 34 éve bűnhődő Nathan visszaemlékezéseként elevenedik meg.

A nézők a két fiú történetén keresztül szembesülhetnek a halálbüntetés értelmetlenségéről egy fejlett társadalom életében. Főszerepekben: Végh Péter, Cseh Dávid Péter, Horváth Dániel és Kovács Máté e.h.