Wonderland – Új bemutatóra készül a 10 éves Duda Éva Társulat

2019 október 19. szombat, 14:10

A november 4-ei bemutató másnapján évfordulós programokat is tart a társulat a Trafóban.

Fotó: Csányi Krisztina

A Duda Éva Társulat ajánlója:

Minden azon múlik, hogy épp milyen szemüvegen keresztül nézzük a világot. Lehet minden csodás, felemelő, káprázatos és szórakoztató is. Talán csak annyi az egész, hogy a dolgokat hogyan keretezzük be. Engedhetünk a csábításnak és az illúziónak olykor, hogy minden rendben van, mert a világ szép, minden szikrázóan ragyog körülöttünk és a legjobb helyen élünk a Földön, itt bármi megtörténhet. Csodaország itt van, benne élünk, bennünk él!

A színek és formák mögött ugyanakkor kétségek bújnak meg, kérdéses, hogy mennyire valódi a csillogás, hogyan uralkodik el a romlás és a káosz, tudunk-e egymásért mozdulni, vagy a like-ok száma képese-e megmenteni minket a saját magunk okozta katasztrófáktól? Az viszont bizonyos, hogy mindez esszenciális része annak a hátborzongatóan csodálatos világnak, amiben épp létezünk.

Fotó: Csányi Krisztina

A csapat 10. születésnapjára készülő előadás harsány finálénak ígérkezik, kortárs show biz, egy parádés táncdalfesztivál hangulatát idézve, a gyönyörködtetés céljából, magunk és a közönség szórakoztatására. Rainbow, Paradise, Sugarsex!

Szereplők: Bacsó Gabriella, Csuzi Márton, Gaál Júlia, Ivanov Gábor, Lukács Levente, Taba Benjamin, Rácz Réka, Vitárius Orsolya. Zenei szerkesztő: Vajdai Vilmos, Kunert Péter. Jelmez: Kiss Julcsi. Fény: Payer Ferenc. Produkciós asszisztens: Csák Bea, Kárpáti Lili. Produciós vezető: Czveiber Barbara. Rendező-koreográfus: Duda Éva.

Támogatók: NKA, EMMI, Budapest Főváros XI. kerület Újbuda. Önkormányzata, NKA Imre Zoltán Program, Műhely Alapítvány, Movein Stúdió

Fotó: Csányi Krisztina

Évfordulós programok november 5-én:

18:00 Lépje előre 10-et: Nyitott mozgás-szeánsz Kámán Orsi drámapedagógussal és a táncosokkal
19:00 10 ÉvaD: Szakmai beszélgetés Kálid Artúr vezényletével, Duda Éva válaszol
20:00 Előadás: Wonderland
21:00 Filmvetítés: 3650 nap
22:00 Évtized Party a Klubban: A talpalávalót Kunert Péter és Újvári Milán keveri, utánuk Csuzi Márton és Petróczki Ákos szettje zárja a bulit