A Madách Színház negyedszer is elnyerte a MagyarBrands-díjat

2019 november 05. kedd, 21:17

A MagyarBrands a legmegbízhatóbb és legeredményesebb magyar márkákat értékeli. A díjat független szakmai bizottság ítéli oda. Az értékelésnél figyelembe veszik az intézmény ismertségét és kedveltségét.

A Program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben.

A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. A MagyarBrands évtizedes története bizonyítja, hogy a díj aktív segítség a fogyasztók számára: hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje.

A díj elismeri továbbá a kiemelkedő kreativitást, tehetséget, szakmai hozzáértést és a nézőkért végzett folyamatos és magas színvonalú munkát. A Madách Színház pedig negyedszer is elnyerte a MagyarBrands-díjat

A hazai márkák számára jelentős kihívással jár a nemzetközi márkákkal való lépéstartás, az aktuális marketingtrendek követése, a digitalizációval együtt járó folyamatos megújulás. Ezért a MagyarBrands Program igyekszik mindebben támogatni a díjazott márkák munkáját, kiemelt figyelemmel a márkaépítéshez kapcsolódó témakörökben.