Dinner Show az Operettszínházban – Janza Kata és Szabó P. Szilveszter is csatlakozik a produkcióhoz

2019 november 08. péntek, 17:27

Pár nap, és beköltözik a Kálmán Imre Teátrumba a színház legújabb produkciója, a Párizsi randevú dinner show. Egy felejthetetlen estére invitálják Önöket, melynek kezdetén elkölthetnek egy pazar vacsorát, majd elrepítik a nézőket a csillogó Párizsba.

Az előadás során világhírű cirkuszművészek szórakoztatják a nagyérdeműt, de persze az Operettszínház színészei is közreműködnek.

Vásári Mónika és Buch Tibor mellett Janza Kata és Szabó P. Szilveszter is csatlakozik a produkcióhoz. A november 17-i, 20-i, 27-i és 29-i előadáson ők lesznek a Párizsi randevú házigazdái.

Fotó: Gordon Eszter

Az előadás rendezője Richter József, Kossuth- és Jászai Mari-díjas artistaművész, a Magyar Nemzeti Cirkusz alapítója, aki 30 évvel ezelőtt Münchenben találkozott először ezzel a műfajjal, és azonnal felkeltette az érdeklődését.

Az esten olyan fellépők lesznek, mint a kanadai Strange Comedy duó bohócakrobatái, a mongol Khulan Circus “kaucsukbabái”, az ukrajnai Crazy Flight Group, a szépséges ukrán labdazsonglőr, Oksana Vielkina, valamint a Les Sandros portugál-francia görkorcsolyás duó.

Az előadás zenei élmény tekintetében is magával ragadó lesz – számos világsláger felcsendül majd, ráadásul a jazz-műfaj jól ismer alakja, Bársony Bálint is közreműködik az est során. Hangszerelésében teljesen új köntösbe bújik Madonna Material Girl című slágere, többek között hallhatjuk Kylie Minogue The Loco-motion című dalát, Barbara Streisand The Shadow of Your Smile-ját, a Desireless Voyage, Voyage című ikonikus popdalát.

A koreográfiát Kocsis Tamás jegyzi. A Párizsi randevú november 8-tól látható.

Forrás: Budapesti Operettszínház