Simon Panna Boglárka: „Sok munkám van abban, hogy hiteles legyek a Gyilkos Balladában”

2019 november 20. szerda, 7:17

December 12-én és 13-án láthatják a nézők az Átriumban a Gyilkos Ballada című darabot, melyben Simon Panna Boglárka igencsak megkavarja a szerelmi négyszög szálait a narrátor szerepével.

Egy igazi broadway-i közönségkedvencben, a Julia Nash és Julia Jordan által jegyzett Gyilkos Balladában láthatják a nézők Simon Panna Boglárkát, decemberben az Átriumban. A színésznő örült a felkérésnek. „Nagyon váratlanul ért, amikor Kerényi Miklós Gábor felhívott és elmesélte a történetet. Azonnal igent mondtam, mert nagyon jó érzés fogott el a darabbal kapcsolatban. A bűnüggyel fűszerezett szerelmi négyszög – ami kibontakozik a történetből – lebilincselő, ráadásul a darabot végig élő zene kíséri. Pányik Tamás, valamint Cseh Dávid Péter fordítása pedig még kifejezőbbé teszi ezt a darabot” – mondta a színésznő, aki Muri Enikővel, Veréb Tamással és Kerényi Miklós Mátéval áll majd színpadra.

„Már az első közös össze-éneklésnél kiderült, hogy nagyon jó csapatot alkotunk! Nyilván minden új bemutatóra való felkészülés megterhelő, mind fizikailag, mind mentálisan, de az a fajta lendület, ami minket motivál, bizonyítja azt, hogy nincs legyőzhetetlen akadály” – árulta el Simon Panna Boglárka, aki az iszákos narrátor szerepében tűnik majd fel a Gyilkos Balladában.

„Nagy feladatot bíztak rám a narrátor szerepével. Az egész darabot én „vezénylem le”. Megnehezíti a dolgom, hogy a szerzők kötelező instrukciói szerint a darab végére ez a karakter teljesen lerészegedik. Sok munkám van abban, hogy hiteles legyek ebben a szerepben is. Kerényi Miklós Gáborral nagyon jó próbálni, rengeteg érdekes instrukciót ad, de ugyanakkor támaszkodik is ránk” – tette hozzá a színésznő, aki szerint mindenkit magával ragad majd a darab története. „A Gyilkos Ballada egy család széteséséről, egy régi szerelem újralobbanásáról, féltékenységről, leleplezésről szól. Úgy gondolom, hogy sokak életében voltak már hasonló problémák. Ezért is ajánlom ez a darabot MINDENKINEK! Annak, aki volt hasonló helyzetben, annak, aki nem – vagy nem is szeretne – és azoknak is, akik csak egy jó előadást szeretnének látni” – mondta Simon Panna Boglárka.