Kerényi Miklós Máté: “A Gyilkos Balladában minden érzelem ott munkál!”

2019 december 06. péntek, 15:34

December 12-én és 13-án az Átriumban kerül bemutatásra a Gyilkos Ballada című rockmusical. A darab egyik főszereplője, Kerényi Miklós Máté szerint az érzelmek széles skáláját viszik majd színpadra a darabban.

Muri Enikő, Simon Panna Boglárka, Veréb Tamás és Kerényi Miklós Máté főszereplésével kerül bemutatásra a Gyilkos Ballada című rockmusical az Átriumban, melyet Kerényi Miklós Gábor rendez.

A darab egyik főszereplője, Kerényi Miklós Máté szerint bár a cselekmény hétköznapinak tűnhet, az érzelmek vihara tombol majd a színpadon. „Egy régi szerelem fellobbanása, félrelépés, vívódás, hogy csak néhány dolgot említsek a darab cselekményéből.

Aki került már hasonló, szerelmi sokszög alakította helyzetbe az pontosan tudja, hogy milyen pokoli fájdalmak játszódhatnak le az emberben egy ilyen szituációban.

A darabot végigkísérő zene pedig olyan tökéletesen csatlakozik rá erre a lelki vívódásra, a bonyodalomra, hogy mi magunk is úgy érezzük, szinte a lelkünket pengeti a gitár” – mondta Kerényi Miklós Máté, aki biztos benne, hogy minden előadás egyedi és megismételhetetlen lesz.

„Az élő zene fantasztikusan egyedivé teszi ezt a darabot. Tassonyi Zsolt – a zenei vezető – minden rezdülésünkre figyel. Ettől a tempó, a zene improvizációja és a saját lelkünk is sokkal szabadabb tud lenni ebben a darabban. Az pedig, hogy élő zene, 41 dal kíséri végig a darabot még inkább magával ragadja a nézőt” – árulta el Kerényi Miklós Máté a Gyilkos Ballada kapcsán, amelyben Tom szerepében láthatják majd őt a nézők.