Parádés szilveszter vár a Budapesti Operettszínházban

2019 december 26. csütörtök, 8:46

Az óév utolsó napján nagyszabású Operettszilveszterre invitálják a nézőket. Minden eddiginél változatosabb programkínálattal készülnek az Operettszínházban, ahol már délután elindul a mulatság, és meg sem áll hajnalig.

A nap folyamán két operett-musical gálaműsort is rendeznek a nagyszínpadon, délután 15 és este 19 órai kezdettel.

Fellép Bordás Barbara, Dolhai Attila, Fischl Mónika, Gubik Petra, Homonnay Zsolt, Kocsis Dénes, Laki Péter, Lévai Enikő, Lukács Anita, Nádasi Veronika, Szendy Szilvi, Vadász Zsolt.

Olyan mindenki által ismert, örökzöld dallamoktól lesz hangos a ház, mint például a Mozart!-ból a Csipetnyi ész vagy az Árnyékdal, a Csárdáskirálynőből a Jaj, cica, a Macskákból az Éjfél, a Jekyll és Hyde-ból a Férfi kell, Az operaház fantomjából a Fantom duett, és még hosszasan sorolhatnánk.

A szünetben természetesen nem maradhat el a pezsgős koccintás, sőt, aki szeretne, elkölthet a színházban egy ültetett svédasztalos vacsorát a Kálmán Imre Teátrum galériáján, majd megtekintheti a Párizsi randevú című produkciót.

Az est lezárásaként pedig zenés-táncos mulatsággal várják a nézőket, és aki bírja szusszal, hajnali 3 óráig rophatja a jobbnál jobb slágerekre.

Forrás: Budapesti Operettszínház