Hello Again – Fekete Linda és Ember Márk is szerepel a Pinceszínház musicaljében

2020 január 06. hétfő, 11:36

Február 28-án a Pinceszínházban mutatják be a HELLO AGAIN című musicalt, mások mellett Fekete Linda, Tóth Zsófia és Ember Márk főszereplésével. Az előadást Dicső Dániel rendezi.

Arthur Schnitzler Körtánc című, örökérvényű férfi-nő története Michael John LaChiusa zenés átiratában születik újjá…

Nem éppen horzsolásmentes találkozások:

Egy utcalány egy katonával, egy katona egy nővérrel, egy nővér egy diákkal, egy diák egy feleséggel… De mindegy is „hogy hol, hogy kit, hogy mért”, egy azonban biztos, hogy ezek a találkozások nem éppen horzsolásmentesek. A magasztos szerelem pillanatnyi szükségletté aljasul, amelyben a csillapíthatatlan vágy tetten érhetetlenül válik árulássá, hazugsággá, csalódássá vagy éppen bosszúvággyá. A végeláthatatlan érzelmi és testi adok-veszek közepette pedig csak akkor nyerhet bárki, amikor a másik éppen mindent elveszít.

Szereplők: Fekete Linda, Tóth Zsófia e.h., Némedi Árpád, Georgita Máté Dezső, Ember Márk

A díszletet Szakács Ferenc, a jelmezeket Cselényi Nóra tervezi. A zenei vezető Kéménczy Antal. Az előadást Dicső Dániel rendezi.

A darab Magyarországon a Concord Theatricals Ltd. engedélyével kerül színre. A jogokat az Arany Kotta Szerzői Ügynökség közvetítette. Az ősbemutatót a New York-i Lincoln Center Theatre-ben tartották.