Indul az új év az Operettszínházban: visszatér a Menyasszonytánc és egy új bemutató is vár

2020 január 08. szerda, 10:16

Januárban a Rebecca foglalja el először a nagyszínpadot, majd átveszi helyét a Mágnás Miska. A hónap közepén a Menyasszonytánc is látható lesz, mely egészen február elejéig műsoron marad.

Menyasszonytánc / Fotó: Budapesti Operettszínház

Továbbra is műsoron lesz a Csárdáskirálynő, az Isten pénze, a János vitéz, és hosszú kihagyás után megint érkezik a Luxemburg grófja. A gyermekeket ebben a hónapban Szegény Dzsoni és Árnika és a Musicalmesék tündérei szórakoztatják majd, a Raktárszínházban a Lili bárónőt és a Virágot Algernonnak című előadást láthatják, a Teátrumban pedig újra látható A Pendragon-legenda és a Dorian Gray.

Februárban mindezeken túl újra a színpadon köszönthetik az Ének az esőbent és az István, a királyt, és hosszú németországi turnéjáról visszatérve újra itthon hódít majd Belle, Kannamama, Mister Ketyegi, Monsieur Kanóc, Gaston és a többiek, vagyis A Szépség és a Szörnyeteg musical.

A Szépség és a Szörnyeteg / Fotó: Operettszínház

Végül, de koránt sem utolsó sorban Oszvald Marika újra Oszi boszi, a repülő nagyanyó bőrébe bújik majd.

Ismét váltható jegy a megunhatatlan Jövőre, Veled, Itt! című darabra.

Fotó: Budapesti Operettszínház

A Raktárszínházban új előadások debütálnak: Grigori Frid egyszemélyes operája, az érzékeny, megrendítő témát feldolgozó Anne Frank naplója, valamint az este második felvonásaként A képfaragó című táncjáték.

Forrás: Budapesti Operettszínház