Szimfonikus koncert készül a Képzelt riportból

2020 január 09. csütörtök, 12:21

Negyvenhét éve már, hogy Adamis Anna és Presser Gábor megalkották a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musicalt. A dalok most új köntöst kapnak Tóth Ádám rendezésében.

A Ringasd el magad, a Menni kéne vagy a Valaki mondja meg zászlóshajói a magyar musical-történelemnek, ehhez fogható sikereket csak nagyon kevés színdarabnak sikerült elérni az elmúlt évtizedekben.

Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról a Vígszínházban (1973) / Fotó: Fortepan

A dalok most új köntöst kapnak: szimfonikus nagyzenekar szólaltatja meg a slágereket, újra felcsendülnek az örök dallamok, a Dunakeszi Szimfonikusok Farkas Pál vezényletével egy igazi időutazásra invitálják a várhatóan nagyszámú érdeklődőt.

A Budapesti Showszínház rendezésében színpadra kerülő produkciót a RAM Colosseumban láthatják február 13-án.

Tóth Ádám az előadás rendezője a darab olvasópróbáján bemutatta a szereplőket is: Vágó Bernadett, Polyák Rita és Kovács Beáta, Veréb Tamás, Csengeri Attila és Kósa Zsolt is színre lép nagyzenekari kíséret mellett, kiegészülve a Budapesti Showszínház tánckarával és kórusával.

A látványos, izgalmas és minden bizonnyal egyedülálló koncert a RAM bemutatók után országos turnéra indul, ezen dátumok kihirdetése a premier után várható.