“Segítség Ausztráliának!” – a Budapesti Showszínház jótékonysági előadást tart

2020 január 15. szerda, 8:59

Január 24-én a Budapesti Showszínház jótékonysági előadást tart. Az Édes Anna című musicalt láthatják a RAM Colosseumban, majd az előadásból származó bevétel, és a jegyek árának egy részét a Budapesti Showszínház, a produkcióban fellépő és közreműködő színészek, dolgozók pedig fellépti díjuk egy részét felajánlják az ausztráliai erdőtüzek állatmentőinek.

Az előadás után a színpadon jelentik be a felajánlott és összegyűlt pénz pontos összegét, melyet a színház vezetősége közvetlenül juttat el az Állatmentő szervezet részére.

Várják mindazokat, akik nem tudják ölbe tett kézzel nézni az Ausztráliában pusztító erdőtüzek kapcsán kialakult tragikus helyzetet, és segítő szándékukat szeretnék kifejezni a jegyek megvásárlásával és a helyszíni esetleges felajánlásokkal.

Az Édes Anna musicalről:

A Budapesti Showszínház 2016-ban mutatta be a Kosztolányi regényéből készült zenés színházi előadást, melyet közel 100.000 néző látott már Magyarországon, és a határon kívül.

Az eklektikus zenei betétekkel tarkított, látványos és izgalmas előadás egyetlen alkalommal újra látható lesz a RAM Colosseum színpadán.

Szereposztás:

Édes Anna – Kereki Anna
Viziné – Polyák Rita
Vizi Úr – Kósa Zsolt
Jancsi úrfi – Fecske Dávid
Ficsor – Juhász György
Moviszter – Czakó Roland
Tatár úr – Borbély Sándor
Tatárné – Garami Mónika
Kéményseprő – Korcsmáros András
Druma – Bor László
Drumáné: Nemcsók Nóra
Rendőr: Békefi László
Bíró: Szabó Endre
Cselédek: Goór Nagy Erika, Kovács Bea, Sallak Dóra,Bor Klára, Bányoczky Nóra, Fábián Nikolett Hegedű: Nédó Olga

A Budapesti Showszínház tánckara

Forrás: Budapesti Showszínház, Színház.org