Szente Vajk rendezésében tavasszal a József Attila Színházba is megérkezik a 9-től 5-ig című musical

2020 január 26. vasárnap, 11:24

A Broadway és a West End után márciusban a József Attila Színházban is látható a 9-től 5-ig című musical. A zenés előadás Szinetár Dóra, Korponay Zsófi és Polyák Lilla főszereplésével kel életre.

Fejtsd meg a dolgozó nőt! – zenés időbeosztás

Patricia Resnick és Dolly Parton igazán megmondja a véleményét a férfiakról. Franklin Hart, azaz Zöld Csaba pökhendi, nagyképű és alázza a nőket… naná, ha egy férfi a főnök! De csak, míg titkárnői fel nem lázadnak. Polyák Lilla, Szinetár Dóra és Korponay Zsófi március 21-től estéről estére bosszút esküsznek a női nem védelmében.

Az előadást Galambos Attila és Szente Vajk fordította. A díszletet Rákay Tamás, a jelmezeket Kovács Yvette Alida tervezi. A produkció zenei vezetője Erős Csaba, koreográfusa Túri Lajos Péter. A premiert március 21-én tartják.

Szereplők:

Violet – Polyák Lilla
Judy – Szinetár Dóra
Doralee – Korponay Zsófi
Franklin Hart – Zöld Csaba
Roz Keith – Kocsis Judit
Joe – Előd Álmos
Dwayne – Blahó Gergely
Dick – Horváth Sebestyén Sándor
Tinsworthy – Gazdag Tibor
Maria – Molnár Janka
Kathy – Holczinger Szandra
Margaret – Szucskó Noémi
Missy – Pethő-Tóth Brigitta
Josh – Monori Dominik
Bob Enright – Tóth Norbert
Nyomozó – Brunczlík Péter

Alkalmazottak, irodisták: Csongor Nóra, Lukács Viktória, Pálfi Gabriella,
Tonhaizer Tünde, Czakó Gábor, Hajdú Ádám, Horváth Ádám, Matics Roland, Mészáros Gergő.

Díszlet: Rákay Tamás. Jelmez: Kovács Yvette Alida. Zenei vezető: Erős Csaba. Koreográfus: Túri Lajos Péter. Koreográfus-asszisztens: Horváth Ádám. Súgó: Törőcsik Eszter. Ügyelő: Király Sándor. Rendezőasszisztens: Németh Dóra. Rendező: Szente Vajk.

Színház a művet a Music Theatre International (Europe) Limited www.mtishows céggel kötött megállapodás alapján mutatja be. A jogokat a Színház előadásaira a Hartai Zenei Ügynökség közvetítette.