Hangpancsi és komplex művészeti nevelés a Fűszer&Csemegében

2020 január 27. hétfő, 10:04

Egyedülálló foglalkozásra várják a gyerekeket 6-10 éves korig.

A szervezők ajánlója:

Ebben a 2 órás programban a kreativitás fejlesztését több oldalról is megtámogatjuk. A Hangpancsin a hangterápiás eszközök segítségével megtörténik a testi- lelki kikapcsolódás, stresszoldás, a kreativitás fejlesztése, majd tovább kiteljesedik Kokas Klára komplex művészeti nevelés módszerével, ahol éneklünk, táncolunk, és vizuálisan is megjelenítjük érzéseinket, képeinket, gondolatainkat! A hangterápiás eszközök hangja képes oldani a belső feszültségeket, javítani a koncentrációt, a kreativitást!

A hangterápiás eszközökkel játszunk, majd egy rövid történet, mese köré szerveződő relaxáció részesei lehetnek a gyermekek. Ebből a kreatív, mély állapotból alkotjuk tovább dalainkat, táncainkat és képeinket! Várjuk azokat a gyerekeket, akik szeretnék kreativitásukat szabadon megélni, esetleges feszültségeiket oldani!

A foglalkozásokat Szedlacsek Katalin zenepedagógus, Kokas Klára zene-mozgás programvezető, hangmasszőr, a Hangpancsi program kidolgozója tartja. (A Hangpancsit Szedlacsek Katalin és Stiblár Erika szakpszichológus dolgozta ki.) További részletek ide kattintva találhatók.