Mady Baby – Egy darabban Bán Bálint, Hartai Petra és Mózes András

2020 január 28. kedd, 7:03

A Füge Produkció, a TITÁNium Színházi Projekt és a 011 Alkotócsoport közös előadását február 8-án mutatják be. Gianina Carbunariu darabját Radnai Márk rendezi, a szerepeket Bán Bálint, Hartai Petra és Mózes András alakítja.

Ajánló a darab elé:

Egy nehéz körülmények között élő bukaresti lányt, Madalinát az Írországban élő barátja ráveszi, hogy költözzön ki hozzá. A repülőtéren a lány találkozik egy másik román fiúval, aki szintén Írországba indul szerencsét próbálni.

Pár hónappal később találkoznak újra, amikor Madalina már prostituáltként dolgozik. A három fiatal szövetséget köt, megegyeznek, hogy bármi történjék is, ők együtt maradnak, együtt dolgoznak és segítik egymást. A két fiú kihasználja a lányt, akire kezdetben csak tárgyként tekintenek, végül áldozatot csinálnak belőle.

Szereplők: Bán Bálint, Hartai Petra, Mózes András.

Szerző: Gianina Carbunariu. Fordító: Csűrös Réka. Zeneszerző: Keresztes Gábor. Látványtervező: Alvégi Lóci, Németh Sára / noppa. Jelmeztervező: Polyák Eszter. Fénytervező: Mervel Miklós. Dramaturg: Oláh-Bebesi Bori e.h. Rendezőasszisztens: Magócs Milán. Produkciós vezető: Gulyás Dóra. Rendező: Radnai Márk.

Támogatók: NKA, Füge Produkció, TITÁNium Színházi Szemle, Jurányi Ház, noppa. Az előadás 16 éven felüliek számára ajánlott. A produkció az V. TITÁNium Színházi Projekt Jurányi-díjas előadása.

Bemutató: 2020. február 8. Jurányi Ház