III. kerületi lakosoknak hirdet akciót a Baltazár Színház

2020 január 29. szerda, 14:34

Több mint 50%-os kedvezmény jár minden harmadik kerületi lakcímkártyával rendelkező néző számára a Baltazár februári és márciusi előadásaira.

A Baltazár Színház óbudai színház, társulata szeretne szorosabb kapcsolatot ápolni a környéken élőkkel. Ezért döntöttek úgy, hogy új előadásukra, a Pitypang/Porra februárban és márciusban kedvezményes áron biztosítanak jegyet minden harmadik kerületi lakcímkártyával rendelkező néző számára.

A jegy így 1100 forintba kerül majd, a kedvezményt a február 8-i és 9-i, valamint a március 6-i és 7-i előadásokra lehet majd igénybe venni. Óbudaiként jegyet igényelni a sajto.baltazarszinhaz@gmail.com e-mailcímen lehet.

Az előadásról:
A Pitypang metaforikus, lírai nyelven beszél a szerelemről, magyar költők verseinek és a színészeink saját gondolatainak felhasználásával. Ezzel a finom, pasztell és idilli világgal száll vitába az este második részében a Por. Vörös István kortárs drámaszövege éles kritikát fogalmaz meg a harmónia iránti olthatatlan vágyunkról, önmagunkról és a színházról magáról is.

„A Por című mozgásszínházi előadásunk kérdésfeltevések sorozata. Arra keressük a választ, hogy mit nevezünk szépnek, és mi ad értelmet az alkotásnak vagy a mindennapjainknak. Ebben rengeteg az irónia és az önirónia, ami önismeretet feltételez, erős intellektuális munkát vár el a Baltazár színészeitől, akik ezt a munkát hibátlanul el is végzik” – mondta Réti-Harmath Olívia és Farkas Dorka, az előadás két rendezője.

Az előadás abszurd világa a színészek egyediségéből indul ki, arra tesz kísérletet, hogy megmutassa azt a sokrétűséget és változatosságot, amelyre csak a Baltazár színészei képesek.

Cím: 1031 Budapest, Zsófia utca 7.