Hollywood Revü & Show – Revüszínházi esttel vár az Orfeum

2020 január 30. csütörtök, 14:18

A revük világa az orfeumokkal együtt tűnt el szépen lassan a budapesti éjszakai életből. (X)

Az Orfeum hirdetése:

A látványos jelmezekben fellépő, profi táncosok produkciója és számos zenei műfajban fantasztikusan teljesítő énekesek előadása a vacsorázó vendégeket szórakoztatta. A vendég-igények minél szélesebb körű kiszolgálásán dolgozó Orfeum folyamatosan keresi azokat a lehetőségeket, amikkel úgy tudja a minőségi szórakozásra vágyó vendégeket megszólítani, hogy közben kultúr-missziót is teljesít.

A Hollywood Revü & Show revüszínházi előadás novemberben debütált az Orfeumban. Ahogy a vacsoraszínházi műfaj, úgy a múltban gyökerező revünek új életet adó revüszínházi est is azokat szólítja meg, akik a kényelmes és kompromisszumok nélküli szórakozást keresik egy-egy hosszú nap után, és finom falatok, hűs italok mellett élvezik az énekes-táncos show műsort.

Az elképesztően látványos Hollywood Show-ban Az Orfeum állandó művészeivel, Sári Évivel és Veres Mónika Nikával Fehérvári Gábor Alfréd és Pál Dénes áll egy színpadon. Hol máshol látható ez a 4 énekes egy produkcióban? Az elementáris ének-előadás az Orfeum 5 fős tánckarának impresszív produkciójával és Szentirmai Zsolt színművész alakításával képez kerek egészet, és idézi meg a legnagyobb Hollywood-i sikerfilmeket Chaplintől napjainkig. Az évtizedeken és ismert filmeken átívelő zenei utazáson többek között elkísérnek Aretha Franklin, Madonna, Sting és Whitney Houston dalai is. A 2×45 perces előadáson elvarázsol az Ének az esőben bája, megvadít a Jailhouse Rock heves ritmusa, és ültünkben is táncra perdít a One night only disco ritmusa.

És miközben élvezzük a korszakok és műfajok találkozását, a korokat megidéző látványos jelmezeket és profi koreográfiákat, nem maradunk sem éhesek, sem szomjasak. Az előadás előtt az előétel, a szünetben a főétel, a produkció után pedig a desszert kerül felszolgálásra, elegendő időt hagyva az ízek élvezetének és a baráti beszélgetéseknek.

Az előadás a nagy érdeklődésre tekintettel folyamatosan műsoron van. Legközelebb január 30-án, azt követően pedig február 28-án indul a Budapest-Hollywood zenés-táncos időutazás, amiről nem szabad lemaradni.

Jegyvásárlás a január 30-i estre itt lehetséges:

https://ticket.orfeum.hu/qsot-event/hollywood-revu-show/2020-01-30_-2000/

Jegyvásárlás a február 28-i estre:

https://ticket.orfeum.hu/qsot-event/hollywood-revu-show/2020-02-28_-2000/

(X)