Hazugoktól Megtörtekig – Rendhagyó JaSzalon a József Attila Színházban

2020 február 28. péntek, 10:22

Március 14-én, 15:00 órától B. E. Belle író felolvasóestjére vár a József Attila Színház. (x)

Fotó: Benkő Regina

A József Attila Színház meghívója:

A táncművészből lett írónő Hazugok című első regényével szó szerint berobbant a szórakoztató irodalomba 2019 elején. Az elképesztő, igaz történet alapján született mű főszereplője Rea, akit gonosz kolléganője, Leila letaszít a tánc képzeletbeli trónjáról. Mi lenne méltóbb feloldás, mint egy határtalan szerelem, de vajon az túléli-e az előadás kezdetét?

Második regénye Megtörtek címmel lát napvilágot. A közönség várakozását mi sem jelzi jobban, minthogy hetekig vezette vele az előrendelési listákat. Sikerének titka minden bizonnyal, hogy regényeit az élet ihleti. Olvasói leginkább páratlanul szókimondó, őszinte stílusa miatt kedvelik. A 21. század legelemibb problémáival foglalkozik, és elzárt közösségek életébe nyújt betekintést művein keresztül.

Fotó: Pintér Ferenc

A JaSzalonban nemcsak kulisszatitkokról vall az írónő;de szó lesz az írói pálya nehézségeiről, a regények útjáról, hátteréről. Műveiből részleteket olvas fel H. Varga Tamás színész, rendező és Szemerédi Bernadett színésznő, akiről az első regényben olvashattak is az érdeklődők.