Mi muzsikus lelkek – Dolhai Attila lemezbemutatója az Operettszínházban

2020 március 07. szombat, 12:26

Május 12-én a Budapesti Operettszínházban ad lemezbemutató koncertet Dolhai Attila, akinek legutóbbi albuma ‘Mi muzsikus lelkek’ címmel tavaly decemberben jelent meg.

A Mi muzsikus lelkek című anyagon operett slágerek szerepeltek, a CD-re a jól ismert főszerepeiből válogatott a színész, így a Csókos asszony, Marica grófnő, Bajadér, Viktória, János vitéz egy-egy dala is felkerült rá.

“A felvételek természetesen hordozzák azokat az élményeket is, melyeket magamra szedtem az előadások kapcsán” – mesélte Dolhai Attila, aki azt is elárulta: “ezeket a slágereket ismerjük a ‘nagy öregektől’, a 20-as, 30-as évekből, de pl. ilyen minőségben nem nagyon lehet hangzóanyagot találni. A jelenlegi vezetőség is segített abban, hogy az album létrejöhessen a teátrum Csillártermében. Remélem, mindenkiben találok nyitottságot arra, hogy meghallgassa és jelen idejűnek érezze.”

Az Operettszínház színésze úgy fogalmazott az album kapcsán, hogy számára egy játék volt, és nagyon élvezte a felvételeket.

A koncerten az új korong dalai mellett a Visszatérés musical CD számai is felcsendülnek, az esten közreműködik Janza Kata, Vágó Zsuzsi és Fischl Mónika. A karmester Pfeiffer Gyula és Makláry László lesz.