A Fővárosi Nagycirkusz is élő közvetítésekkel jelentkezik

2020 március 15. vasárnap, 9:07

A koronavírus-járvány miatt a műsorait szüneteltető Fővárosi Nagycirkusz egy rendkívüli előadással kedveskedik a cirkuszművészet szerelmeseinek március 15-én 15:00 órától.

A “Fesztivál+ Varázslatos Győztesek” című és március közepéig meghirdetett programját március 15-én 15:00 órától a korlátozások figyelembe vételével megtartja, és azt a Nagycirkusz facebook-oldalán élőben közvetíti.

Ezt követően a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ hétről-hétre – a fenti facebook-felületen – izgalmas (kulisszatitkokkal, riportokkal és érdekességekkel gazdagított) online tudósításokkal, valamint a Fővárosi Nagycirkusz korábbi, rögzített műsorainak vetítésével jelentkezik.

Fotó: fnc.hu

Az adások konkrét időpontját és tartalmát a Fővárosi Nagycirkusz különböző felületein (weboldal, facebook stb.) lehet figyelemmel kísérni.

A hatályos jogszabályok értelmében a 100 főt meghaladó rendezvények tiltása miatt Fővárosi Nagycirkusz előadásai határozatlan ideig szünetelnek {41/2020. (III. 11.) kormányrendelet}. Az előadásokra megvásárolt jegyek visszaválthatóak.

A jegyeket legkésőbb 2020. március 30-áig váltják vissza a vásárlásnak megfelelő módon. Az online megvásárolt jegyeket a jegy.hu oldalon, a pénztárban megvásárolt jegyeket a Fővárosi Nagycirkusz pénztárában váltják vissza pénztári nyitva tartási időben: hétfő, kedd, csütörtök, péntek: 10 órától 16 óráig; szerda: 10 órától 18 óráig.

Március 14-én és 15-én, szombat és vasárnap 10 és 18 óra között is nyitva lesznek a pénztárak.

A MITEM keretében megrendezendő AO Show-ra megvásárolt jegyek érvényesek, de az előadás időpontjáról később születik döntés.