MobilMesék – Online sorozatot indít a Kolibri Színház

2020 március 19. csütörtök, 9:32

A Kolibri Színház művészei naponta egy-egy mesével, verssel, dallal jelentkeznek, hogy a kényszerszünet alatt se maradjanak színházi élmény nélkül.

A Kolibri Színház közleménye:

A koronavírus járvány miatt nehéz helyzetbe kerültünk, akárcsak országunkban és a világon sok-sok millióan. Nem tudhatjuk, meddig tart még a színházakat is érintő kényszerleállás, de mi addig is szeretnénk veletek maradni és tartalmas élményekkel színesíteni az otthon töltött napokat – ha nem személyesen, hát online!

A Kolibri Színház művészei nap mint nap egy-egy mesével, verssel vagy dallal fognak jelentkezni, amelyeket saját otthonukban, mobiltelefonnal vesznek fel nektek. Ezeket a MobilMeséket a YouTube csatornánkon és a Facebook oldalunkon nézhetitek meg, minden nap délután 3 órától. Ezenkívül időről időre legnépszerűbb előadásainkat is közzétesszük felvételről. Az előadásokhoz kapcsolódóan online drámapedagógiai foglalkozást is tervezünk az iskolások számára.

Elsőként Novák János, színházunk igazgatója köszönt benneteket és olvas fel egy mesét.

Fogadjátok szeretettel Kolibri MobilMesék című sorozatunkat, és bízzunk közösen abban, hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk előadásainkon!

Leadfotó: kolibriszinhaz.hu