Csak neked mondom – Bereczki Zoltán és Rezes Judit beszélget

2020 április 15. szerda, 7:00

Folytatódik a Katona József Színház és a WMN.hu videósorozata, a Csak neked mondom. A második évad második adásának vendégei: Bereczki Zoltán és Rezes Judit.

Bereczki Zoltán és Rezes Judit 2001-ben osztálytársakként végeztek a Színművészeti Egyetem operett-musical szakán. Már akkor érzékelhető volt egy kis feszültség az osztály két része között: néhányan inkább prózai irányba húztak, mások viszont a zene miatt kezdtek el egyáltalán a színészettel foglalkozni.

Ez a téma az elmúlt közel húsz évben kibeszéletlen maradt a diplomázás óta a Katonában játszó Judit, és a sokáig csak zenés színházban dolgozó Zoli között. A Csak neked mondom viszont alkalmat adott arra, hogy végre átbeszéljék, és őszintén valljanak nagyképűségnek vélt félelemről, meg persze valódi nagyképűségről is.

A második évad további beszélgetőpartnerei:
Bán János – Gáspár Sándor
Bezerédi Zoltán – Stohl András
Bodnár Erika – Lázár Kati
Fekete Ernő – Polgár Csaba
Fullajtár Andrea – Mácsai Pál
Kocsis Gergely – Gálffi László
Mészáros Blanka – Kovács Frigyes
Tasnádi Bence – Pokorny Lia
Ujlaki Dénes – Meszléry Judit

A sorozat létrehozásában közreműködtek:
WMN.hu: D. Tóth András, D. Tóth Kriszta, Fegyverneky Sándor, Iváncsics László, Kerepeczki Anna, Marossy Kriszta, Molnár Erika, Szentkuti Judit, Tóth Flóra.
Katona József Színház: Balázs Krisztián, Cziegler Balázs, Csermák Zoltán, Dely Katalin, Fodor István, Fórián Péter, Kazimir Annamari, Kántor László, Mattyasovszky Bence, Mucsi Gábor, Nádor Lili, Posvanecz Jenő, Rigó Zoltán, Wiegandt Júlia.