Csak neked mondom – Fekete Ernő és Polgár Csaba beszélget

2020 június 03. szerda, 7:00

Folytatódik a Katona és a wmn.hu beszélgetős sorozata.

A wmn.hu ajánlója:

A Csak neked mondom első évada után a legtöbben talán azt kérdezték, kérdeztétek tőlünk: „Mikor jön már a Fekete Ernő?” Végre megvan a válasz: most! Ez a tény pedig azért is meglepő, mert – ahogy ő maga is beismeri – először nemet mondott a felkérésre. De szerencsére csak először.

Végül jött, és beszélgetőtársnak Polgár Csaba színész-rendezőt hívta maga mellé, valószínűleg azért, mert pont ugyanolyan kevéssé mozog otthonosan interjúhelyzetekben, mint ő. Ki is alakul egy kis verseny közöttük, hogy ki rosszabb interjúalany.

Úgyhogy, ha eddig nem tettétek, azt javasoljuk, felejtsétek is el az interjúműfajt, és nézzétek úgy ezt az epizódot (is), mint egy baráti beszélgetést egy fröccs mellett. Így egyáltalán nem fogtok csodálkozni azon, hogy sok minden más mellett felmerül az asztrológia, a kézilabda, a Wikipédia, az apaság, a káros szenvedélyek és a hedonizmus… és persze, igen, a nagy klasszikus, a főiskolai felvételik, az egyik közös pont: kit ki és miért nem vett föl a Színművészetire annak idején.