Szabadtéri előadásokkal jelentkezik a Momentán Társulat

2020 június 20. szombat, 8:38

Nyári előadásokkal vár a Momentán Társulat. Az improvizációs előadások ezúttal nem a belvárosi színházukban, az Impróban lesznek, hanem a Margitszigeten, egy hangulatos szabadtéri helyszínen. Egyelőre négy előadást hirdettek június-júliusra.

Legnépszerűbb előadásaival tér vissza az offline előadások világába a Momentán. Az improvizációs társulat mindig az adott este közönségének ötleteiből építkezik, interaktív előadásaikban nincs előre megírva semmi, ezért minden este egyedi és megismételhetetlen. Nyáron kétféle előadásukat láthatjuk: a több mint 1400 előadást megélt RögvEstet, egy fordulatokkal, nevetéssel és váratlan megoldásokkal tűzdelt pörgős előadást. Valamint a Rendezők Viadalát, ami egy improvizált stílusjáték filmes műfajok és a közönség ötletei alapján.

Fotó: Momentán Társulat

A nyári időszakban a Margitszigeten, a Petőfi Sándor Napközis Tábor helyszínén találkozhatunk velük. Reményeik szerint az idén elmaradó Művészetek Völgye hangulatát is vissza tudják majd idézni.

“Ahogy jött a hír, hogy van esély ismét előadásokat tartani, elkezdtünk keresgélni, ötletelni, hogy hogyan tudjuk biztonságos keretek között újra élményt adni. Ez a tábor tökéletes megoldás: hangulatos, szabadtéri, elég jól megközelíthető, és másfél méteres távolságtartással is elfér 140 fő a nézőtéren.” – mondta Bódy Gergő, a társulat művészeti vezetője. “Nagyon örülünk, hogy élőben hallhatjuk majd, ahogy a nézők bekiabálják az ötleteiteket, ahogy tapsolnak, nevetnek vagy épp a bemelegítő játék során egymás felé fordulnak. Szóval nagyon várjuk, hogy személyesen találkozhassunk ismét a közönségünkkel!” – tette hozzá.

A jelenleg kihirdetett előadások:
2020.06.28. vasárnap 18:30 Rendezők Viadala
2020.07.01. szerda 18:30 RögvEst
2020.07.03. péntek 18:30 RögvEst
2020.07.09. csütörtök 18:30 RögvEst

Azok számára pedig, akik még nem szeretnének kimozdulni és élőben megnézni a társulatot, a karantén alatt indított online adásaikkal június 30-ig továbbra is alternatívát nyújtanak a ”Momentán TV”-n, a Facebook-oldalukon.