Az Egy német sorssal kezdi az előadások pótlását az Orlai Produkció

2020 június 27. szombat, 7:00

A Hatszín Teátrum légkondicionáló rendszere miatt alkalmas arra, hogy a nyáron is játszanak, ezért a Covid-járvány miatt elmaradt Egy német sors című előadásokat 2020 nyarán pótolják Molnár Piroskával.

Az érintett elmaradt előadások: március 13., 19., április 7., 23., 27., május 3., 5., 18.

Fotó: Medveczki Tamás

A bérletesek és azok a nézők, akik jegyeiket nem váltották vissza vagy nem mondtak le a jegy áráról, beváltási, illetve elővásárlási jogot kapnak. A bérleteket és a jegyeket 2020. június 24. és június 30. között a Belvárosi Színház jegypénztárában (hétfő-péntek 12-18 óra között) tudják átcserélni az alábbiakban megadott időpontokra (a beváltás csak személyesen működik): július 19. (20.00), 26. (17.00 és 20.00), augusztus 1. (17.00 és 20.00), 6. (20.00).

A bérletek és a jegyek átváltását az érkezés sorrendjében tudjuk intézik. Az előzetes tájékoztatásnak megfelelően garantálják a meglévő jegy kategóriájának megfelelő helyet, de ugyanazt a helyet nem tudják megígérni. Az elővásárlási-beváltási időszak lejártát követően a jegyeket mindenki számára elérhetővé teszik. A Belvárosi Színházban műsoron lévő repertoárt, illetve a Hatszín Teátrumban játszott más előadásokat csak ősztől tudják játszani.

Fotó: Medveczki Tamás

Az Orlai Pridukció szeptember-októberi műsora és jegyei kb. 3 hét múlva lesznek elérhetők. A bérletes és jeggyel rendelkező nézőknek természetesen azokra is elővásárlási lehetőséget biztosítanak, erről tájékoztatást küldenek. Kérik, az átváltáshoz hozza magával az elmaradt előadások jegyeit, mert azok nélkül nem tudják lebonyolítani a jegycserét. A bérletek beváltása az eddig megszokott módon történik.