Pintér Béla és Társulata – Új tagokkal indul az évad szeptember elején

2020 június 28. vasárnap, 7:31

A 2020/2021-es évad első előadását szeptember 2-án tartják az UP Újpesti Rendezvénytérben. Társulati tagként csatlakozik a csapathoz Takács Géza, míg Adorjáni Bálint, Jankovics Péter és Szabó Zoltán eddigi szerepeiken túl további előadásokban lesznek láthatók.

A társulat közleménye:

Kedves Nézőnk!

Először is szeretnénk köszönetet mondani az elmúlt időszakban kapott rengeteg támogatásért! Az alábbi videóban társulatunk vezetője, Pintér Béla foglalja össze az aktualitásokat, az alábbiakban pedig további hasznos információk olvashatók.

PÓTELŐADÁSOK, ÉVADINDULÁS

A 2020/2021-es évad első előadását szeptember 2-án tartjuk az UP Újpesti Rendezvénytérben. Szeptemberben és októberben számos, tavasszal elmaradt előadást fogunk pótolni, azon nézőink, akik a jegyek későbbi felhasználását választották, a következő hetekben értesítést fognak kapni a választható időpontokról. Mindazok, akik lemondtak a jegyek áráról a társulat javára, szintén soron kívül fognak értesítést kapni az új időpontokról. Ezzel kapcsolatban szeretnénk mindenki türelmét kérni, az értesítéseket nem egyszerre fogjuk kiküldeni, de mindenkivel fel fogjuk venni a kapcsolatot.

Folyamatosan nyitjuk majd meg azon előadásaink jegyértékesítését, amelyek nem pótelőadások, így érdemes a társulat közösségi és webes felületeit figyelni.

VÁLTOZÁSOK

A 2020/2021-es évadtól a Parasztopera ismét a Szkéné Színház színpadán lesz látható, A Soha Vissza Nem Térő a tervek szerint a Fészek Művészklubba költözik át, a Szívszakadtig pedig lekerül a repertoárról.

A következő évadtól társulati tagként csatlakozik a csapathoz Takács Géza színművész, míg Adorjáni Bálint, Jankovics Péter és Szabó Zoltán eddigi, meglévő szerepeiken túl további előadásokban lesznek láthatók.

Több szerepátvétel is lesz szeptembertől a következők szerint: az Anyaszemefényében Thuróczy Szabolcs szerepét Pintér Béla veszi át; az Árva Csillagban Pintér Béla szerepét Jankovics Péter, Thuróczy Szabolcsét pedig Pintér Béla játssza tovább. A Szutyokban Thuróczy Szabolcs helyett Takács Géza, Nagy Viktor helyett pedig Keszég László lesz látható. Friedenthal Zoltán szerepeit A Sütemények Királynőjében és A Soha Vissza Nem Térőben Takács Géza veszi át, A Sehova Kapujában pedig Szabó Zoltán. Adorjáni Bálint a Parasztopera Idegeneként lép színre (Zayzon Zsolt helyett), a Kaisers TV, Ungarnban pedig Lajos szerepét veszi át Thuróczy Szabolcstól. Az évad második felére tervezett Kórház-Bakony szereposztását később pontosítjuk.

Fotó: Pintér Béla és Társulata

ÚJ BEMUTATÓ

Július 8-án tartjuk új bemutatónk olvasópróbáját, melynek címe: Vérvörös Törtfehér Méregzöld. A bemutató október 8-án lesz az UP Újpesti Rendezvénytérben, előjegyezni – ahogy többi előadásunk esetében is – a társulat weblapján keresztül van lehetőség. Az előadás szereposztása: Pintér Béla, Roszik Hella, Fodor Annamária, Adorjáni Bálint, Takács Géza, Enyedi Éva, Jankovics Péter, Szabó Zoltán valamint Kéménczy Antal és Kerényi Róbert, írja és rendezi: Pintér Béla.

Reméljük, hamarosan találkozunk,
barátsággal,
Pintér Béla és Társulata