Július közepétől a Rózsavölgyi Szalon is megnyitja kapuit

2020 június 29. hétfő, 7:00

Elkezdik pótolni a veszélyhelyzet miatt elmaradt előadásokat. Egyelőre 5 produkciót tűznek műsorra pótlásként július 13. és 31. között.

A Rózsavölgyi Szalon közleménye:

Drága Nézőink, Barátaink!

ELŐADÁSOKAT TARTUNK JÚLIUS KÖZEPÉTŐL. Mindjárt a részletek. Előtte még, ami rendkívül fontos: nagyon köszönjük Önöknek, hogy végig velünk maradtak az online világban, figyelemmel követték a virtuális színházunkat a Facebook-oldalunkon. Folyamatosan számos biztató üzenetet kaptunk! Külön köszönjük, hogy nem váltották vissza a jegyeket, s megvárták azt, hogy kinyissunk. Elmondhatatlanul hálásak vagyunk művészeinknek is, hogy részt vettek az online alkotófolyamatban.

Évadnyitás a Rózsavölgyi Szalonban a Semmit se bánok című előadás díszletében 2019 őszén / Fotó: Rózsavölgyi Szalon

És most akkor a nyitásról a részletek.

Elkezdjük pótolni a veszélyhelyzet miatt elmaradt előadásainkat. Egyelőre 5 produkciót tudunk július 13. és 31. között műsorra tűzni pótlásként: Végszó, Kései találkozás, Táncórák, Diplomácia, Valami csaj(ok).

Amennyiben volt jegyük az említett előadások valamelyikére, és szeretnék megtekinteni ebben az időszakban, kérjük, a jegyek cseréje miatt keressék a jegypénztárunkat: +36 30 463 88 22, vagy jegy@rozsavolgyi.hu. Kérjük, legkésőbb július 3-ig jelezzék ezt a szándékukat.

A többi előadást szeptemberben és októberben pótoljuk. Mindezek időpontjait július 13-án tesszük közzé a honlapon, a Facebook-oldalunkon és a hírlevelünkben.

Felhívjuk a figyelmüket arra is: a Rózsavölgyi Szalon teljes légkondicionáló-rendszerét fertőtlenítettük (többször is), és az megfelel az egészségvédelmi előírásoknak. Kölcsönösen vigyázzunk egymás egészségére. Nagyon köszönjük, hogy visszatérnek Önök is.

A Rózsavölgyi Szalon jegypénztárának nyitva tartása:
2020. június 29. és július 10. között hétköznap 12:00-18:00-ig
2020. július 13. és július 31. között hétköznap 12:00-20:00-ig.