Othello – Nyílt próbát tart a Katona

2020 szeptember 17. csütörtök, 8:19

Szeptember 19-én, szombaton 11 órától tartja készülő Othello c. előadásának nyílt próbáját a Katona József Színház a nagyszínpadon. A belépés ingyenes, regisztrációt nem igényel. Az esemény a Budapest100 programsorozat részét képezi.

Fotó: Horváth Judit

“Bármely más előadásunkhoz hasonlóan, egészségügyi szabályzatunk a nyílt próbára is érvényes. Kérjük tehát a kihelyezett kézfertőtlenítők használatát, illetve orrot és szájat eltakaró maszk viselését a színház egész területén! A bejáratnál nézőteres kollégáink ellenőrzik az érkező nézők hőmérsékletét. A nézőteret a próba megkezdése előtt 20 perccel megnyitjuk. Kérjük a az érdeklődőket, hogy a fokozatos beengedés miatt időben érkezzenek meg!” – áll a színház közleményében.

Szereplők: Bányai Kelemen Barna, Rujder Vivien, Kovács Lehel, Borbély Alexandra, Takátsy Péter, Vizi Dávid, Vajdai Vilmos, Elek Ferenc, Lengyel Benjámin e.h., Berényi Nóra e.h.

Fordította: Márton László. Rendező: Székely Kriszta. Dramaturg: Szabó-Székely Ármin. Díszlet: Pallós Nelli. Jelmez: Szlávik Juli. Zene: Matisz Flóra Lili. Súgó: Boncza Anita. Ügyelő: Valovics István. Asszisztens: Tiwald György.

Bemutató: 2020. október 9.