Közelebb – Horváth Csaba a Thália Színházban rendez

2020 szeptember 29. kedd, 10:28

Elkezdődtek a Közelebb próbái a Thália Télikertben, a bemutatót decemberre tervezik.

Fotó: Thália Színház

A Thália Színház ajánlója:

Szomorú és magányos vagy? Meghittségre és közelségre vágysz, de komplexusaid vannak? Gyere közelebb… Nem kell igazat mondanod – mindenki a hazugságokat szereti. A hazugság a legnagyobb élvezet, amiben egy lánynak része lehet anélkül, hogy levetkőzne. Két nő és két férfi útjai keresztezik egymást a nagyvárosban, ahol legjobb a névtelen szex. Lazíts… Ne legyél beszari. Az élet kockázat nélkül halál. Csak hagyd, hogy szeressenek.

A történet egy szerelmi kvartett két nőre és két férfira hangszerelve: Alice, egy fiatal, vagány sztiptíztáncosnő, Dan, egy valaha írói álmokat dédelgetett nekrológíró, Larry, egy nyers modorú bőrgyógyász és Anna, egy titokzatos fotóművésznő élete gabalyodik össze végzetesen, egy nagyváros sűrűjében.

Fotó: Thália Színház

Patrick Marber színdarabját 1997 tavaszán mutatták be – hamarosan London és New York legnagyobb, legbotrányosabb sikerévé vált. A darabból 2004-ben azóta kultikussá vált film is készült Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman és Clive Owen főszereplésével. Az előadás szereplői: Pindroch Csaba, Gubás Gabi, Mózes András, Tóth Eszter.

Bemutató: 2020. december 19.