Jubileumi online előadássorozatot indít a Bakelit

2021 április 24. szombat, 4:21

Éppen 20 éve toppantak be az L1 Egyesület művészei a mai Bakelit Multi Art Center területére és ilyen formán 20 éve indult el az a fajta együttműködés, aminek eredményeképpen a helyszín összeköti a két szervezetet.

Fotó: Jedlicska Márton

A Bakelit Multi Art Center ajánlója:

Egy különleges eseményt készítünk Neked…
JUBILEUMI ONLINE ELŐADÁSSOROZAT
– retrospektív –

… mert 2021-ben JUBILÁLUNK!
Éppen 20 éve toppantak be az L1 Egyesület művészei a mai Bakelit Multi Art Center területére és ilyen formán 20 éve indult el az a fajta együttműködés, aminek eredményeképpen a helyszín összeköti a két szervezetet. Reméljük, még sokáig dolgozhatunk együtt.

A jubileumot egy retrospektív, jubileumi online előadássorozattal ünnepeljük és visszatekintünk, felidézünk, emlékezünk, újra éljük a pillanatokat. Ha anno látták az előadásokat, biztosan jól esik majd visszaidézni őket; ha pedig nem látták, most pótolhatják.

Fotó: KNI

Az első 10 vetítés során az alábbi előadásokat láthatják:
Ladjánszki Márta KÉRETLEN KÉRŐIM -egyedül lét-
Arena Dances – Mathew Janczewski (USA) Plastic language
Markéta STRÁNSKÁ (CZ) FLY!
Javier Murugarren (E/NL) & Erikk McKenzie (NO) Voor Margaretta
Taneli TÖRMÄ/LOCATION X (FIN) Distortion
Rókás László Tarzan Zéró
Ladjánszki Márta alkotói estje KETTŐ és SZUKA
Mészöly Andrea Imprinting
VERES Flóra/TalkingBodies Egy az egyben
Saskia RUDAT (D) brainjogging

Ez a lista folyamatosan bővül: https://online-bakelitmultiartcenter.jegy.hu/

Tartsanak velünk a nyilvánosan meghirdetett vetítéseken, ahol az online jegyár kiválasztásával támogathatják az együttműködést és a közös munka folytatását. Ha kedd, ha csütörtök és ha szombat előadásokkal lepjük meg Önöket, amik az adott napokon 24 órán keresztül megtekinthetőek, este 7.00 órától, másnap este 7.00-ig.

Fotó: KNI

Normál jegy – Amennyiben egyedül nézi az előadást: 1.500,- Ft
Családi jegy – Amennyiben többen nézik az előadást egy eszközről: 2.500,- Ft
Támogatói jegy – Köszönjük, ha a Támogatói jegy megvásárlásával támogatja az előadó-művészetet!: 4.500,- Ft
Kedvezményes jegy – Amennyiben a jenlegi bevétele nem ad lehetőséget magasabb árú jegyváltásra, de szeretné látni az előadást: 500,- Ft

Kövessék a FB-oldalunkat, hogy időben értesüljenek a vetítésekről.

Hogyan tud velünk lenni?
Kattintson a Regisztráció linkre, adja meg az adatait (a valós email-cím nagyon fontos, mert minden információ erre érkezik majd). Ezt követően kap egy megerősítő e-mailt. Itt kattintson a levélben található megerősítő linkre, mert csak ezáltal válik véglegessé a regisztrációja. Aztán a saját jelszavával belépve az oldalra ki tudja választani az adott előadást.

Fotó: Erik Saulitis

Ha kiválasztotta az előadást, amit megnézne, tovább haladva az online banki fizetés oldalra jut, ahol bankkártyával tudja kifizetni a jegyet. A fizetést követően a regisztrált e-mail címre egy visszaigazolás érkezik, ami tartalmazza a megvásárolt előadás linkjét. Erre kattintva lehet majd a megadott kezdési időponttól kezdve megtekinteni a videót, vagy az esemény adatlapján az „Élő közvetítés” vagy „Videó megtekintése” gombra kattintva lehet elindítani a tartalmat. 

Ha támogatni szeretné az Eseményt, ezt kifejezheti azzal is, hogy több jegyet vásárol, vagy magasabb árú vagy támogatói jegyet vált. Jelenleg a rendszer nem ad lehetőséget arra, hogy ajándékjegyet váltson, mert adott email-címmel köti össze a jegyváltást.

Videósegédlet: https://youtu.be/yQqAJIbirPY

Fotó: Pecsics Mária

Ha probléma adódna…
A jegy.hu ügyfélszolgálatát itt éri el: online@interticket.hu vagy chat-en: https://go.crisp.chat/chat/embed/?website_id=55cff766-ea7f-4a90-a0ec-2f2a22faa919
Jegyvásárlással, szolgáltatással kapcsolatos tudnivalók, gyakran ismételt kérdések: https://help.interticket.com/hu/article/online-streaming-jegyek-gyakran-ismetelt-kerdesek-1qdlp5y/