A Lear király bemutatójával nyit újra a Katona

2021 május 18. kedd, 7:23

Hosszú leállás után május 29-én Zsámbéki Gábor rendezésének premierjével várja újra a közönséget a Katona József Színház.

A Lear király színpadi próbái még 2020 novemberében álltak le, a munka ezután az online térben folytatódott. A Lear király címszerepében a Vígszínház művészét, Hegedűs D. Gézát láthatják.

A május végi, illetve a júniusi műsor ide kattintva elérhető. Online jegyvásárlásra május 20-én 11 órától lesz lehetőség, személyesen pedig május 25-től a Közönségszolgálati Irodában. Az online vásárlással párhuzamosan jegyfoglalásra is van lehetőség. További információ: szervezes@katonaszinhaz.hu, 317-4061, 266-5200.

Fotó: Szilágyi Lenke

A biztonságos színházlátogatás érdekében a nézőtér első sorát nem értékesítik, továbbá két, három, illetve négy székenként kihagynak egy-egy helyet. Online jegyvásárláskor természetesen látható lesz, hol vannak üres székek.

Az előadások és egyéb programok kizárólag védettségi igazolvánnyal látogathatók. Tizennyolcadik életévét be nem töltött személy védettségi igazolvánnyal rendelkező személy felügyelete alatt vehet részt nézőként a színház programjain. Belépéskor a védettségi igazolványt és a személyazonosításra, illetve az életkor megállapítására alkalmas igazolványt a színház munkatársai ellenőrzik.

A színház egész területén kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése, kivéve a K:antinban vásárolt ételek és italok elfogyasztása alatt. A színházlátogatái szabályok további részleteiről itt tájékozódhatnak.