Mágikus tárgyak – kellékkészítő foglalkozások 8-14 éves fiataloknak a Katonában

2021 október 10. vasárnap, 6:18

Nyolc alkalomból álló tárgyalkotó foglalkozások 8-14 éves gyerekeknek vasárnaponként 10, 14 és néha 18 órától a Haris közi próbateremben, Földi Andrea vezetésével.

A Katona ajánlója:

Mint egy jó színházi kellékes, mi is elkészítjük amire egy varászlótanoncnak szüksége lehet.

Szeptemberben egy cserépből épp szökni készülő legendás aprócska rovarevő lényt alkotunk, aki a fákra vigyáz. Októberben mindenki személyre szabott varázspálcát készíthet majd, novemberben pedig igazi tollból fehér baglyocskát. Ezt a foglalkozást online is meg tudjuk majd tartani, ha a járványhelyzet úgy alakul. A mini utazóláza és a boszorkány seprű pedig lehet a karácsonyfa dísze. A többi foglalkozáson gondoskodunk arról, hogy mindeneknek legyen vérfarkas állarca, patrónusa, süvegé, és sárkánytojása, kis kikelni készülő sárkánykákkal. A nyári szünet pedig a makett készítésé lesz, a résztvevők kedvenc házuk színeiben makettezhetik a saját kollégiumi szobájukat. Szeretettel várjuk az alkotni vágyó fiatalokat!

Fotó: Katona József Színház

A foglalkozás vezetője és szervezője Földi Andrea, róla ITT olvashat.

A járvány elleni védekezés mindannyiunk közös érdeke, ezért kérjük az aktuális óvintézkedések betartását!

Amennyiben járványügyi korlátozások miatt nem lehet megtartani a foglalkozásokat, minden résztvevőnek visszautalják a részvételi díjat!

Cím: Budapest, V. kerület, Haris köz 5., félemelet, a Katona József Színház próbaterme

A délelőtti foglalkozások 10 órakor, a délutániak 14 órakor és néha 18 órakor (csak decemberben) is kezdődnek. A foglalkozások ára: 4900 Ft/fő/2 óra.

Időpontok, témák:

Szeptember 26.: Szökevény varázslény – 10 és 14 órakor, próbaterem
Október 17.: Egyedi varászpálca – 10 és 14 órakor, próbaterem
November 14.: Cuki tollbagoly – 10 és 14 órakor, próbaterem
December 19.: Varászlatos karácsonyfadíszek 10 és 14 órakor, próbaterem

A foglalkozásokra az űrlap kitöltésével lehet jelentkezni, ezután e-mailben díjbekérőt küld a szervező. A betegség vagy egyéb ok miatt a részvétel az adott foglalkozásra átruházható, de szeretnénk, ha erről értesítést küldene. Másik időpontra vagy foglalkozásra nincs mód átírni a résztvevőket.

Jelentkezési űrlap: ITT