Édeskettes hármasban – Szilveszteri bemutató a 6SZÍN-ben

2021 december 21. kedd, 4:32

Szabó P. Szilveszter rendezésében, Földes Eszter és Peller Károly szereplésével mutatják be az Édeskettes hármasban musicalt az év utolsó napján a 6SZÍN-ben.

Ajánló:

Szilveszteri dupla bemutatóra készül a 6SZÍN. A 2021. december 31-én délután 15 és este 19 órától bemutatásra kerülő Édeskettes hármasban című musicalt Földes Eszter és Peller Károly szereplésével, Galambos Attila fordításában, Szabó P. Szilveszter rendezésében láthatja a közönség.

Fotó: 6SZÍN

Az előadás szövegkönyvét jegyző Neil Simon az amerikai vígjáték frenetikus humorú mestere, a darab zeneszerzője, Marvin Hamlisch pedig az amerikai színpadi és filmzene számos díjjal kitüntetett alkotóművésze. A most bemutatásra kerülő musical e két világsztár együttműködéséből született különlegesen szép, romantikus zenés komédia. A titkuk: humor, lélekismeret, megindítóan gyöngéd érzelmesség.

A darab története szerint adott két nem könnyű ember: Vernon, a befutott, sikeres slágerszerző, és Sonia, a kezdő dalszövegíró, akik mindketten hivatásuk megszállottjai. Sonia korábbi párja láthatatlanul, de egyre agresszívebben közéjük furakodik. Így lesz a kétszemélyes játékból Édeskettes hármasban.

A produkció zenei vezetője Vecsei László, koreográfusa Szkáli Edina. A jelmezekért Böhm Katalin, a díszletért Michac Gábor, a fényekért Wéber Tamás felel. A tánckarban Csongor Nóra, Gódor Bianka, Gyurcsok Buda és Tóth Mihály emeli az előadás fényét.

A színdarabot a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség képviseli.

A szilveszter délutáni bemutatóra jegyeket vásárolni IDE kattintva, az esti előadásra pedig IDE kattintva lehet online, vagy személyesen a színház jegypénztárában.