“Jöjjenek a POSZT-ra, nem bánják meg!” – Halász Judit videóüzenete

2017 május 16. kedd, 11:34

Az idei POSZT díszvendége videóüzenetben invitál minden színházszeretőt a fesztiválra.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész június 8. és 17. között, a POSZT megnyitójától a díjátadó gáláig számos programon várja a látogatókat, egy különleges önálló esttel is készül, amelyen Radnóti Miklós legszebb verseit szavalja majd el.

A 17. POSZT versenyprogramjába Árkosi Árpád rendező és Kovács Dezső kritikus a 2016. március 1. és 2017. március 5. között bemutatott, magyar nyelvű színházi premierek közül 7 nagyszínpadi és 7 kamara előadást választott. Az előadásokat 2017. június 8. és 17. között a Pécsi Nemzeti Színház Nagyszínpadán és Kamaraszínházában, illetve a Proton Színház Látszatélet című produkciója esetében a pécsi EXPO Centerben tekintheti meg a szakmai zsűri és minden szerencsés néző, aki idejében jegyet vált és a POSZT-ra látogat.

Halász Judit

2016-tól a Pécsi Országos Színházi Találkozó három alappillérre épül: a Versenyre, a POSZT bemutatja rendezvénysorozatra, illetve a POSZT Fesztiválra.  POSZT bemutatja keretein belül exkluzív előadásokra és koncertekre kerül sor a Kodály Központban. A POSZT Fesztivál programjában monodrámák és független előadások épp úgy találhatóak, mint fesztiváldíjas rendezések, valódi sztárparádét felvonultató komédiák, vagy réges-rég telt házzal futó, már-már legendás színházi produkciók.

Összefoglalót a tudnivalókról ide kattintva olvashat.

 
 

Kapcsolódó anyagok