Idén is lesz Magyar Teátrum Sátor Tusványoson

2017 július 13. csütörtök, 11:00

Hetedik alkalommal érkezik Tusnádfürdőre a Magyar Teátrumi Társaság színházi gömbsátrával.

A Magyar Teátrumi Társaság közleménye:

A 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor programját gyermekelőadásokkal, szakmai beszélgetésekkel, közönségtalálkozókkal, színházi előadásokkal és filmvetítésekkel gazdagítjuk.

A Magyar Teátrumi Társaság 2008-as megalakulása óta minden rendelkezésre álló eszközével segíti, hogy a kultúra és a színház eljusson mindenhova, ahol szívesen fogadják. Abban hiszünk, hogy a magyar kultúra képviselői és teljesítményei képesek leginkább átívelni a határokat!

Idén ötödik alkalommal rendeztük meg a vajdasági Winteretno Fesztivált és Teátrum neked! címmel a Zentai Magyar Kamaraszínházban új rendezvénysorozatot indítottunk útjára. Fontos számunkra, hogy a nem anyaországban élő fiatalok fesztiválokon is találkozzanak magyar kulturális produkciókkal.

A tusványosi fesztiválon ismét is bemutatkoznak a Magyar Teátrumi Társaság tagszínházai: a budapesti Nemzeti Színház, a Békéscsabai Jókai Színház, a Zentai Magyar Kamaraszínház, a Fővárosi Nagycirkusz, a Soproni Petőfi Színház és a zalaegerszegi Kvártélyház produkciói érkeznek Erdélybe. Idén a Magyar Teátrum sátorban találnak otthonra a tusványosi nagyszínpadon fellépő zenekarok közönségtalálkozói is. Szakmai beszélgetések, filmvetítések, kiállítások színesítik programunkat.

Napi tudósítás a fesztiválról és az aktuális információk a www.magyarteatrum.hu weboldalon és a https://www.facebook.com/magyar.teatrum.magazin oldalakon érhetők el.

A program itt tölthető le.