Színházi előadások a Kálvin-udvarban a Stúdió K-val, Hobóval és a Pinceszínházzal

2017 augusztus 21. hétfő, 7:46

A Bakáts Feszt és a Pinceszínház szervezésében a színházé lesz a főszerep augusztus 24. és 27. között a Kálvin-udvarban.

Augusztus 24-én Békés Pál A női partőrség szeme láttára című komédiája látható a Bodrogközi Színjátszók előadásában Királyhelmecről. A település Ferencváros testvérvárosa. Augusztus 25-én Hobo Viszockij-esttel jelentkezik Ballada a két sebzett hattyúról címmel. A Nemzeti Színház előadását Vidnyánszky Attila rendezte.

Spiró György: Prah című komédiája a ferencvárosi Pinceszínház és a Karaván Színház közös előadásaként látható augusztus 26-án, míg Háy János: A Gézagyerek c. szatírája augusztus 27-én kerül színpadra.

A gyerekelőadások 11 órakor kezdődnek. Lázár Ervin Négyszögletű Kerek Erdője a Pinceszínház és a Karaván Színház közös előadásában augusztus 26-án, Zalán Tibor Rettentő görög vitéz c. antik mesejátéka a Stúdió K Színház előadásában augusztus 27-én tekinthető meg ingyenesen.

Jegyár: 1000 Ft Kedvezményes jegyár: 500 Ft. Jegyek a jegy.hu országos hálózatán és a Bakáts téri INFÓPONT-ban vásárolhatók. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Kedvezményes jegyek csak személyesen a Bakáts téri INFÓPONTBAN a lakcímkártya, diák-, illetve nyugdíjas igazolvány felmutatásával vásárolhatók.