Borkóstolással egybekötött tehetséggondozás az OPEN Fesztiválon

2017 november 14. kedd, 10:04

Kelemen Kristóf Pálinkás Bence Györggyel közösen készített műve a MU Színházban, az OPEN Fesztivál keretében látható november 14-én, 19 órától.

Ajánló a darab elé:

Kedvelik azon megmérettetéseket, amelyeken a rátermettség helyett a szimpátia, esetleg rokoni- vagy érdekkapcsolatok döntenek?Amikor a lelkiismeretet legyőzi a lábszagú lustaság, a politikai korrektséget pedig a zsíros cinizmus és a felsőgomb-kigombolás? A Hungarikum Ügynökség 2017-ben is megrendezi háromfordulós, Hungarikum-ismereti vetélkedőjét, amelynek nem kisebb a tétje, mint hogy ki nyeri el a Hungarikum Ügynökség Lovagkeresztje elismerést. Vendégeinknek ügyességi- és kvízfeladatokkal kell bizonyítaniuk rátermettségüket. A program díjátadó gálával zárul.

„Nekünk is sok meglepetést tartogat az OPEN Fesztiválon való részvétel, hiszen minden alkalommal arra törekszünk, hogy szívből jövő döntést hozzunk, és szabadjára engedjük ösztöneinket, mint a magyar huszár, akiben az ősi magyar lovas harcosnak a tűzfegyverek korában való újjászületését látjuk.” (részlet a Hungarikum Ügynökséggel készült interjúból)

Az alkotókról:

Kelemen Kristóf dramaturg, rendező, a Miközben ezt a címet olvassák, mi magukról beszélünk című, több fesztivált megjárt előadás rendezője, a Radnóti Miklós Színház dramaturgja, az SZFE Doktori Iskola doktorandusza.

Pálinkás Bence György kollaboratív művészeti projektekben, kísérleti tanórákon dolgozik. A Fiatal Képzőművészek Stúdiója Alapítvány kuratóriumi elnöke, a Magyar Képzőművészeti Egyetem doktori hallgatója.

Nagy sikerű Magyar akác című közös produkciójukat beválogatták a dunaPart4 programjába.

Kelemen Kristóf – Pálinkás Bence György:
Borkóstolással egybekötött tehetséggondozás
Szereplők: Rétfalvi Tamás, Tarr Judit
Ének: Regényi Júlia
Koncepció-rendezés: Kelemen Kristóf, Pálinkás Bence György
Az előadás tervezett időtartama: 90 perc