Utcaszínházi és kortárs művészeti fesztivált rendeznek Esztergomban

2018 május 15. kedd, 16:39

Május 18. és 21. között rendezik meg Esztergom egyik legnépszerűbb fesztiválját, a Comedium Corsót.
Idén négy napon keresztül három színpaddal, koncertekkel, dj-kkel, színházi produkciókkal, ételkülönlegességekkel, vásártérrel, gyerekszigettel és sok meglepetéssel várják az érdeklődőket. Az eddigi évektől eltérően már pénteken indulnak a programok, minden nap déltől már vidámpark várja a látogatókat, 15 órától hajnalig pedig már a zenéé és a kultúráé lesz a főszerep.

Fotó: Comedium Corso

Fotó: Comedium Corso

A fesztiválon a Csavar Színház, a Thália Színház és az RS9 Színház is fellép. A helyi színészek, az esztergomi Babits Mihály Kamaratársulat ősbemutatójára készül: Vörös István Hruscsov pincére voltam című darabját viszik színre.

A szervezők különlegességekkel is készülnek, a LelkiFRÖCCS buszban szerzetesekkel beszélgethetnek a fesztiválozók. Ide bárki felszállhat, akinek kérdése van az életről, vagy egyszerűen csak szeretné, ha meghallgatná valaki. A gyerekek sem maradnak ki a szórakozásból, őket egy egész Gyereksziget várja, ahol kicsiknek szóló előadásokkal, mesékkel, bábozással, kézműves foglalkozással, vízi vidámparkkal és játékokkal készülnek a szervezők.

Forrás: civilhetes.hu