Kistelekre költözik a MOSZT – 6 produkcióval vár a színházi nyár

2018 július 24. kedd, 15:18

Első alkalommal rendeznek nyári színházi találkozót Kisteleken, amelynek keretében hat estén keresztül invitálják a nagyérdeműt a művelődési központba. A repertoárban operett, vígjáték és kabaré is megtalálható.

Koltai Róbert / Fotó: kanizsaikultura.hu

Koltai Róbert / Fotó: kanizsaikultura.hu

A Kisteleki Búcsú előtti héten, augusztus 14. és 19. között minden este egy-egy színházi előadást láthat a közönség a Klebelsberg Művelődési Központban. A Magánszínházak Országos Színházi Találkozója (MOSZT) Pécsváradról teszi át programjait első alkalommal Kistelekre.

Az előadásokat a szervező budapesti Körúti Színház válogatta össze, a színpadon fellép többek között Götz Anna, Tunyogi Bernadett, Gregor Bernadett, Bánfalvy Ágnes, Kiss Ramóna, Straub Dezső, Beleznay Endre, Harsányi Gábor, Czető Roland és Gesztesi Károly is.

Bánfalvy Stúdió: A miniszter félrelép

Bánfalvy Stúdió: A miniszter félrelép

A nyitó előadás augusztus 14-én 20 órakor Koltai Róbert kabaréestje lesz, másnap a Fussatok, bolondok! című vígjáték várja a közönséget a Vidám Színpad előadásában, amit A miniszter félrelép követ a Bánfalvy Stúdió művészeinek fellépésével. Augusztus 17-én a Katyi című produkció lesz látható a Körúti Színház előadásában, másnap a Pesti Művész Színház mutatja be A cirkuszhercegnő című világhírű operettet, vasárnap pedig gálával zárul a sorozat.

Ingyenes kísérőprogramokkal is készülnek a kistelekiek, mindennap 15 órától várják az érdeklődőket a Szent István térre. A MOSZT produkcióira jegyeket és bérleteket a Klebelsberg Művelődési Központ jegyirodájában lehet váltani.

Forrás: delmagyar.hu