MOST FESZT a Jászaiban – Várják a jelentkezőket

2018 november 03. szombat, 12:24

2019 tavaszán ötödik alkalommal rendezi meg a tatabányai Jászai Mari Színház a MOnodráma és STúdiószínházi FESZTivált.

A fesztivál elsődleges célja az, hogy lehetőséget biztosítson a haladó szellemiségű, új formanyelvekkel kísérletező monodrámák és stúdiószínházi előadások vidéki, határon túli és független képviselőinek egy speciális seregszemlén történő bemutatkozásra, megmérettetésre.

A 2019. március 20. és 24. között megrendezésre kerülő MOST FESZT 2019 programjába az alkotók 2018. november 7-ig olyan monodráma és/vagy stúdiószínházi előadásokkal pályázhatnak, melyek bemutatójára 2017. május 31. és 2018. október 31. között került sor. Minden színház és társulat kategóriánként egy-egy produkciót jelölhet, melynek a fesztivál programjába történő meghívásáról a szervezők várhatóan 2018. december végéig hoznak döntést.

A fesztiválra történő jelentkezéshez mellékelni kell a jelölt előadásról készült videofelvétel elérhetőségének linkjét, fotókat, szereposztást és szinopszist. A jelentkezéseket a szervezők a mostfeszt@jaszaiszinhaz.hu email címre, vagy postai úton a Jászai Mari Színház, Népház, 2800 Tatabánya, Népház utca 5. címre várják.

Az eddigi fesztiválokról a www.mostfeszt.hu oldalon található információ.