Felhívás a 19. POSZT szakmai regisztrációs programjára

2019 május 10. péntek, 8:56

A program célja: színművészek, színihallgatók, színházi alkotóművészek és színházi dolgozók részvételének térítésmentes biztosítása a POSZT-on pályázat útján.A POSZT szakmai regisztrációs programja a Színházi Dolgozók Szakszervezete és a Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) stratégiai együttműködésében, a POSZF Közhasznú Nonprofit Kft., az Előadóművészi Jogvédő Iroda és a Magyar Művészeti Akadémia által biztosított támogatási keretből valósul meg.

A POSZT és a Színházi Dolgozók Szakszervezete delegáltjaiból álló zsűri által kiválasztott pályázók a 2019-es Pécsi Országos Színházi Találkozón (2019. június 6-15.) térítésmentesen tölthetnek vendégéjszakákat (maximum 4 éj/fő), illetve ezeken a napokon a POSZT verseny és/vagy fesztiválprogramjában szereplő előadásokat tekinthetnek meg, szakmai programokra látogathatnak el. A POSZT ezekre a napokra a fizetős programokra a készlet erejéig biztosít jegyeket. A hozzátartozók, családtagok szállására, belépőjegyeire jelen pályázat nem terjed ki.

Pályázhatnak: Színészdiplomával rendelkező színművészek, az elmúlt öt évben legalább évente egy bemutatóban közreműködő színházi előadó- és alkotóművészek, az előadó-művészeti törvény hatálya alatt álló szervezettel legalább öt éve folyamatosan fennálló munkaviszonyban álló munkavállalók, államilag elismert felsőfokú színházművészeti oktatási intézménnyel hallgatói jogviszonyban álló színihallgatók.

Pályázni egyedül, szakmabelivel, vagy családtaggal/ismerőssel közösen lehet. Amennyiben családdal vagy ismerőssel pályázik, pályázó a pályázat benyújtásával tudomásul veszi, hogy a partner szállásának költségeit jelen regisztrációs program nem fedezi, az előadásokra a partner számára térítésmentes jegyet nem biztosít.

Pályázni a titkarsag@poszt.hu címre küldött e-maillel lehet. A levélnek tartalmaznia kell a pályázó(k) nevét, születési dátumát, elérhetőségeit, a munkahelyére/felsőoktatási intézményére vonatkozó adatokat, valamint a kiválasztott vendégéjszakák dátumát. Kérjük, hogy maximum négy vendégéjszakát jelöljön meg, illetve amennyiben többen közösen pályáznak, vagy hozzátartozóval jönne, azt is írja meg, hogy hány ágyas szobára tartanak igényt.

A pályázat benyújtásának határideje 2019. május 13.

A nyertes pályázókat május 20-ig e-mailben értesítjük.

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni a titkarsag@poszt.hu e-mail címen és a 06-30-370-7421 telefonszámon lehet hétköznap reggel 9 és 17 óra között.