Már elérhető a POSZT különszám! – Minden, amit tudni akartál a fesztiválról

2019 május 23. csütörtök, 16:26

Minden, amit tudni akartál a 19. Pécsi Országos Színházi Találkozó 14 versenyelőadásáról és a már meghirdetett fesztiválprogramokról, érdekességek és statisztikák az idei válogatásról, villámajánlók a versenyprogramokról, összefoglaló a fesztivál elmúlt három évéről.

Május 14-én megjelent a POSZT különszám a Papageno kiadásában. A 40 oldalas, ingyenes újságot Budapesten, Pécsett, Kaposváron, Szekszárdon, Győrben, Székesfehérváron és Kecskeméten is elérhetik. Ide kattintva pedig online olvashatják, lapozhatják.

Az alábbi térképen azokat a kiemelt lelőhelyeket tüntettük fel, amelyeken megtalálhatják. A jelölőkre kattintva megjelenik a pontos cím, és akár az útvonal is megtervezhető.

A 19. Pécsi Országos Színházi Találkozóra június 6. és 15. között kerül sor – a díszvendég idén Molnár Piroska lesz!

A  versenyprogramot Gulyás Gábor esztéta, a Ferenczy Múzeumi Centrum igazgatója és Zalán Tibor József Attila-díjas író, dramaturg állította össze a 2018. március 1. és 2019. március 10. között bemutatott, magyar nyelvű színházi előadásokból. A válogatásban Gulyás Gábornak Mispál Attila Balázs Béla-díjas rendező, Zalán Tibornak pedig Csikós Attila író, publicista, dramaturg volt segítségére.