Már jelentkezhetnek az alkotócsapatok a 2020-as THEALTER fesztiválra

2019 december 16. hétfő, 14:45

A szegedi THEALTER nemzetközi színházi fesztivált szervező MASZK Egyesület várja hazai és határon túli magyar, elsősorban, de nem kizárólag független színházi társulatok, alkotócsoportok, alkotók jelentkezését a 2020. július 31-augusztus 8. között megrendezésre kerülő 30. THEALTER fesztiválra.

Jelentkezni kizárólag 2019. május 1.-2020. május 31. között bemutatott vagy bemutatandó produkcióval lehet.

A jelentkezési lap itt letölthető! (.doc)

Fotó: Thealter

A jelentkezéseket 2020. január 26. éjfélig várják a maszk.szeged@gmail.com címre a Jelentkezési lap kitöltésével és az abban jelzett anyagok és információk beküldésével. Az email tárgyában kérik az adott társulat nevét és a produkció címét feltüntetni.

Egy társulat több produkcióval is jelentkezhet, ebben az esetben kérik, az egyes produkciók jelentkezési lapját és anyagait külön-külön emailben küldjék el. Figyelem: hiányos jelentkezést sajnos nem tudnak figyelembe venni!

A válogatást a fesztivál munkatársai végzik, a jelentkezések elbírálása során az esztétikai és tartalmi kritériumok mellett a technikai és költségvetési szempontokat is figyelembe veszik. A döntésről 2020. március 1-ig értesítik a jelentkezőket.

A jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseiket a maszk.szeged@gmail.com címen várják.