Elkészült az idei Művészetek Völgye programterve

2020 április 06. hétfő, 11:05

“Dolgozunk, tervezünk, szervezünk és remélünk!” – közölték a szervezők.

A Művészetek Völgye közleménye:

Drága Völgylakók!

Sokan kérdezitek, hogy lesz-e júliusban Művészetek Völgye, sajnos ígérni nem tudunk semmit. Ami biztos, hogy mi készen állunk, csodás 10 napos programot állítottunk nektek össze. Udvargazdáink, házigazdáink, fellépőink, partnereink, a teljes stábunk szíve-lelke benne az idei évben (is).

Fotó: Művészetek Völgye

Dolgozunk, tervezünk, szervezünk és remélünk! Mind nagyon drukkolunk, hogy találkozhassunk, megölelhessük egymást és feltöltődhessünk a kedvenc településeinken zenével, tánccal, színházzal, dalokkal, újcirkusszal, kiállításokkal, kézműveskedéssel, bringázással, túrázással, szeretettel, nevetéssel, nyárral, völgyélményekkel.

Szóval minden előkészítve, az idei programot itt meg is találjátok: https://www.muveszetekvolgye.hu/programs.

Addig is teremtsetek otthon is egy pici házi Művészetek Völgyét! Lassuljatok, pihenjetek, amikor csak tudtok! Olvassatok, hallgassatok zenét, táncoljatok, énekeljetek, nézzetek online színházi előadásokat, egyetek finomakat, alkossatok, játsszatok! És ami a legfontosabb: Vigyázzatok magatokra! Vigyázzatok egymásra!

Ölelünk mindenkit, reméljük, hamarosan találkozunk!

Amennyiben a Művészetek Völgye elmarad, természetesen mindenkinek azonnal visszautaljuk a megvásárolt jegyének/bérletének árát.