Beváltja a Szegedi Nemzeti Színház a REKAMIÉ Fesztiválra szóló jegyeket

2020 június 06. szombat, 11:54

A Regionális Kamaraszínházi Fesztiválra érvényes jegyeiket 2020. július 5-ig online beválthatják a Szegedi Nemzeti Színház nézői, ezeket az előadásokat ugyanis – a teátrum többi produkciójával ellentétben – nem tudja pótolni az intézmény. A jegyvásárlók dönthetnek arról is, hogy nem kérik vissza a jegyeik árát, ezzel támogatva a színház művészeti munkáját.

A koronavírus járvány miatt elmaradt előadások pótlásáról 2020. december 31-ig gondoskodik a Szegedi Nemzeti Színház, az új időpontokról a teátrum jegyirodájában, honlapján és Facebook- oldalán augusztus elejétől tájékozódhatnak a nézők. A 2019/20-as évad szabad bérletei és ajándékutalványai szintén december 31-ig lesznek beválthatók a meghirdetett pótelőadásokra.

A REKAMIÉ Fesztivál esetében sajnos a pótlás, a hat produkció egyeztetési nehézségei miatt, nem lehetséges, így a nézők június 5. és július 5. között, kizárólag a jegy.hu felületén (https://www.jegy.hu/articles/837) három opció közül választhatnak:
 – Nem váltják vissza a jegyeiket , ezzel támogatva a Szegedi Nemzeti Színházi művészeti munkáját.
– A megváltott jegyek értékével megegyező, december 31-ig érvényes szabad felhasználású jegyet kapnak , melyek beválthatók az általuk választott előadások szabad helyeire.
– Visszaváltják a jegyeiket.