Végszó a Spinozában Csáki Judittal – Csákányi Eszter és Ascher Tamás is vendég

2016 november 28. hétfő, 15:50

Jó-e, ha a színész önmaga menedzsere? Melyik társulat, partner, rendező, igazgató volt a legjobb? Mikor volt a legboldogabb – és a legboldogtalanabb? És most? November 29-én este 7-kor Csákányi Eszter Végszó c. sorozat első vendége. 

vegszo

Végszó – ez a címe annak a beszélgetős est-sorozatnak, amely a Spinoza színháztermében lesz havonta egyszer. Csáki Judit színikritikus, a Revizor kritikai portál főszerkesztője kérdez, és általában végszóhoz szokott alanyok válaszolnak: színészek, színházi emberek, filmesek, írók.

„Eszterrel sokszor összefutunk itt-ott, de régóta nem beszélgettünk. A pályája kezdetétől nézem: Kaposvár, Katona, Krétakör, Pintér Béla Társulata – és most a szabadúszás. Yvonne, Hermia, Arkagyina, aztán Parti Nagy Lajos asszonyai, az Elnöknőkből Mariedl – nagy átváltozó, néha alig lehet ráismerni. Pedig van egy erős, kemény belső állandóság is: a munka maga, a soron következő feladathoz mért elszántság, odaadás. És hát… a civil Eszterről, ha van ilyen, alig tudok valamit. Majd ezt is megkérdezem. És számítok a közönségre, hátha lesz kérdése, és számítok a Spinoza intim, baráti terére: jól együtt leszünk. És alig pár nappal később, december 10-én Ascher Tamás lesz a vendégem. Nagy hal – a többit meglátjuk” – mondta Csáki Judit, a Színház.org-nak.

Jegyár: 2000,-
Helyszín: Spinoza Színház / 1074 Budapest, Dob u. 15.
www.spinoza.hu / T: +36 1 413 7488

Jegyvásárlás itt (is lehetséges).

Pénztár:
Hétköznaponként: 14-18 óráig, előadások napján az előadás végéig
Hétvégén: az előadások előtt egy órával