Kiírták a szombathelyi színház igazgatói pályázatát

2017 január 10. kedd, 15:33

A szombathelyi önkormányzat kiírta a Weöres Sándor Színház igazgatói pályázatát, Jordán Tamás alapító-igazgató harmadszor indul a posztért.

Már hozzáférhető a Weöres Sándor Színház igazgatói pályázata. Az idén 10. születésnapját ünneplő szombathelyi színház alapító-igazgatója, Jordán Tamás a harmadik ciklust is megpályázza. A benyújtási határidő február 28.

„Egyre ízletesebb a gyümölcs, amit ez a színház terem. Két és fél fantasztikus szezon áll mögöttünk. Mostanra sikerült eljutni oda, hogy a Weöres Sándor Színház nagyon sokat tesz a városért, a közönség szeretetét élvezzük, remek a csapat. Nem lenne szakmai ok a változtatásra. Bízom benne, hogy szakmai érvek mentén fog a pályázatok elbírálása történni. Ebből a szempontból, azt hiszem, kikezdhetetlen vagyok. Olyan a rendezőgárdánk, amilyen nem igen van más vidéki színházakban. Sorra nyerjük a szakmai díjakat. Nem engedünk a csábításnak, hogy a műsorpolitikán változtassunk a közönség kegyeinek az érdekében, inkább fordítva történik, a közönség igényét emeljük évről évre” – fejtette ki korábban egy interjúban Jordán Tamás.

 
 

Kapcsolódó anyagok