Jordán Tamás újra dolgozik – “Amit én csinálok, azt nem tartom munkának”

2017 július 13. csütörtök, 7:00

Jordán Tamás volt Rónai Egon vendége az ATV műsorában. A művész elmondta, már túl van minden kórházi kezelésen, és beszélt Törőcsik Mari állapotáról is.

A szombathelyi színház igazgatója a POSZT-on szenvedett balesetet, majd az intenzív osztályra került. “Nagyon ijesztő volt, ahogy Kriszta, a párom elmesélte, hogy megbotlottam, előrebuktam és frontálisan ütköztem a járdaszegéllyel. Nagy csattanás is volt, ő nagyon megijedt. A halántékomon volt egy repedés, nagyon megúsztam” – mesélt balesetéről Jordán Tamás. Hozzátette, túl van minden kezelésen, sőt, már játszott is.

A művész azt is elárulta, sokan tanácsolják neki, hogy dolgozzon kevesebbet. “Én ezt nem is értem, mert amiket én csinálok, azt nem tartom munkának. Kívülről nézve nyilván az, de amit játszom, azt szeretem játszani, ahol játszom, oda szeretek utazni, tehát gyógyíthatatlan vagyok ilyen szempontból” – fogalmazott.

Jordán Tamás / Fotó: Hegyi Júlia Lily

Jordán Tamás / Fotó: Hegyi Júlia Lily

A szombathelyi igazgatóválasztásról szólva úgy nyilatkozott, a városnak jogában áll úgy dönteni, ahogy akar, de az eljárás nagyon méltatlan volt. “Nem viselnek meg a negatív történetek, engem nem lehet megbántani. Túl vagyunk rajta, és mindenkinek megvan az alkalma levonni a tanulságot” – tette hozzá Jordán Tamás.

A színész Törőcsik Mari állapotáról is beszámolt: “Nagyon jó körülmények között van a Markusovszky Kórházban Szombathelyen, különös gondossággal kezelik és figyelik az állapotát, hónapok óta szinte változatlan, szervileg különösebb beavatkozásra nincsen szükség. A legnagyobb nehézséget az jelenti, hogy nincs ambíciója enni. Mégis tele van energiával” – mesélte Jordán Tamás.