Szeptembertől az Átriumban lel otthonra a Krizshow

2017 augusztus 19. szombat, 9:13

Krizsó Szilvia a Magyar Narancsnak mesélt az ősszel újrainduló beszélgető show-járól.


A Magyar Narancs cikkéből:

A műsorvezető elmondta, a Krizshow színpadra álmodott szórakoztató talkshow, amelynél mind a talk, mind a show hangsúlyos. Ismert és elismert művészeket, írókat hív meg, akik valódi kérdésekre valódi válaszokat adnak, ezen túl viszont a szó jó értelmében produkálják magukat, olyan oldalukat megmutatva, amit a nagyközönség egyáltalán nem vagy csak kevéssé ismer. Vannak meglepetésvendégek is, akik szintén ismert és népszerű emberek, és akik mindig hozzátesznek valamit a fő vendégről alkotott képhez.

Krizsó Szilvia (fotó: szinhazitizperc.blog.hu)

Krizsó Szilvia (fotó: szinhazitizperc.blog.hu)

“Eddig közel 150 ember fordult meg nálam, mert ez már a 6. évadom. Korábban Libikóka volt a neve, tavaly lett Krizshow és került az ATV kép-ernyőjére. Hozzá kell tennem, hogy a tévé nem adja vissza teljesen azt az oldott, meghitt hangulatot, amit a színházi nézők átélnek, mert a testközelség és a folyamatos interakciók nagyon egyedivé teszik a légkört” – hangsúlyozta Krizsó Szilvia, hozzátéve, hogy azért az Átrium Film-Színház lett az új helyszín, mert a színpad elég nagy és korszerű, a nézőtér kényelmes, a vezetés pedig szinte a magáénak érzi a műsort, nagyon sokat segítenek minden téren. Az előtérben ráadásul van lehetőség az előadás utáni, dínomdánommal fűszerezett közönségtalálkozókra, beszélgetésekre, így a nézők még közelebb kerülhetnek kedvenceikhez.

Szeptember 8-án Kern András és Sváby András, szeptember 17-én Grecsó Krisztián és Jordán Tamás, október 5-én Lovasi András és Vujity Tvrtko, október 21-én Bereczki Zoltán és Demcsák Zsuzsa lesz a vendég. Novembertől havi egy Krizshow lesz a színházban, a pontos időpontok és a vendégek névsora még nem ismeretes. Novemberben, ha minden igaz, megjelenik a Krizshow előző évada könyvben, benne Alföldi Róbert, Stohl András, Mautner Zsófi, Nyáry Krisztián, Kovács Patrícia, Havas Henrik és Scherer Péter.

A teljes interjú a Magyar Narancsban olvasható.