Kicsoda Verebes István? – A rendező Veiszer Alinda vendége volt

2017 október 28. szombat, 12:06

“Verebes Istvánnal pár hete beszélgettünk. Akkor még nem volt Marton ügy. Ma már tudjuk, hogy mit gondol az erőszakról és Marton Lászlóról, de ez a beszélgetés nem tud hozzátenni a diskurzushoz. Viszont ettől függetlenül, sajnálnám nem megmutatni nektek. Talán segít megérteni honnan, milyen pozícióból beszél. Hogy kicsoda Verebes István” – ajánlja friss beszélgetését Veiszer Alinda.

“Van egy emlékem, gyerekként sok szereplőválogatásra jártam, mivel színész akartam lenni. Egyszer igen esélyes voltam egy (úgy emlékszem) főszerepre. Verebes István lett volna a rendező, és úgy rémlik, szeretett volna engem választani. Ma is jól esik. Végül soha egyetlen szerepet sem kaptam. Színész sem lettem, viszont beszélgethetek azokkal, akik igen.

Verebes Istvánnal hetekkel ezelőtt sikerült, szóval ne várjátok, hogy reagál a Marton ügyre, mert korábbi a felvétel. De beszél például arról, hogy van Hernádi Judittal. Meg arról is, hogy Aczél Györggyel milyen viszonya volt, és arról, hogy ő az önkéntes számüzetésével elárulta-e az értelmiséget” – tette hozzá a műsorvezető, akit itt követhetnek a Facebookon.